HostFact Help > Overige

Server eisen
  • Apache of IIS
  • PHP 7.4  of 8.1 (PHP modules: ionCube* (versie 12 of hoger), cURL, mod_rewrite, SOAP client, Multibyte String, libxml/DOM, PDO ondersteuning)
  • MySQL

HostFact is gecodeerd in ionCube, derhalve is deze PHP module vereist. Het bestelformulier en het uiterlijk van het klantenpaneel zijn niet gecodeerd en kunnen naar eigen wens worden aangepast. Wilt u weten welke ionCube loader u nodig heeft, gebruik de ionCube loader wizard: http://www.ioncube.com/loader-wizard/loader-wizard.zip

Server advies
  • PHP memory_limit van minimaal 128MB.
  • PHP timeout voorkeur van 30 seconden.
  • Memcache(d) aanwezig.

Firewall
  • Poort 43 open voor een werkende WHOIS domeinnaam controle.
  • Poorten openzetten die ingevuld worden bij de hosting servers binnen HostFact.